 |
Leverpastejsmacka. @Johan & Nyström |
Jag är lite kär i
Johan & Nyström på Swedenborgsgatan. Förutom att deras kaffe är utomordentligt. Så bra att deras bönor petat
Passalacquan från pallen. De bönor som numera ligger i malen är
Yard Dog. Så har dom stans godaste surdegsmackor. Alla kategorier. Det senaste tillskottet på mackfronten är en leverpastejsmacka med cornichons och syltad rödlök. Leverpastejen kommer från
Oaxens Skafferi som nyligen slog upp portarna på Mariatorget. Brödet gissar jag kommer från Fabrique men har inte fått det bekräftat. Och känslan när man sitter vid kaffebaren kommer direkt från Baristorna själva. Gå dit. Och glöm inte att gå på toa när du ändå är där.
 |
Snygg toa. Med kakel Raval V från Marrakech. |
 |
Tack. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar